POLGARMESTER

Kedves  Honlap Látogató!

Pakod Község Önkormányzata és minden lakója nevében nagy szeretettel köszöntök minden kedves weben látogatót.

Nagy örömömre szolgál, hogy Pakod honlapján köszönthetem! A község internetes oldalán a településünkről, látnivalóiról közérdekű információiról ad tájékozódást, mely által sokkal többet tudunk szolgáltatni Önnek.

A honlapon sok fontos információt találhatnak az itt élők, a nem helyiek pedig betekintést kaphatnak a Pakodi életbe. A weboldalt böngészve megismerheti településünk történetét, híres szülötteinket, az Önkormányzat és a Közös hivatal munkatársait, az oktatási és a kulturális intézményeinket, a helyi egyházat és a civil szervezeteket.

A weblapon rendszeresen közzétesszük a településen szervezett programokat, a helyi híreket és újdonságokat. Az oldalon található információk meg fogják könnyíteni a hivatali ügyintézést és minden olyan információhoz való hozzájutást, amit eddig csak késve vagy másoktól tudott meg ezt most első kézből megteheti.

Ha pedig Ön Zalai táj környezetében szeretné a szabad idejét tölteni, honlapunkról megismerheti településünk és a környék látnivalóit. Remélem, hogy a weblap böngészése során kedvet kap ahhoz is, hogy személyesen látogassa meg Pakodot és látnivalóit, valamint megtalálja kikapcsolódását a helyi falusi turizmus adta lehetőség mellett pihenhessen és érdekes kirándulási programokat találjon a környező szőlőhegyekre, erdőkbe és számos élményt nyújtó látványosságot a településünkön.

Minden kedves Látogatónknak kellemes időtöltést kívánok a honlapon!

Halek László
polgármester